top of page

Over ons

Mijn naam is Roy Timmermans. Ik ben 24 jaar oud en kom uit Gilze. Dat is een dorp (regio Breda en Tilburg) in het mooie Brabant. Ik ben een veelzijdig lasser met ruime ervaring. Zo heb ik in verschillende branches gewerkt zoals machinebouw, voedingsmiddelenindustrie en jachtbouw. In februari 2022 heb ik Lasbedrijf Timmermans opgericht en sindsdien beschik ik over een eigen werkplaats. Doordat ik voor mezelf ben begonnen kan ik variërende projecten aannemen van bedrijven, maar ook van particulieren. Ik realiseer allerlei soorten projecten in zowel staal, aluminium en rvs. Met meer dan 8 jaar werkervaring ben ik de vakkundige lasser waar u naar zoekt. Ik denk graag mee naar een passende oplossing voor uw project. Interesse? Neem dan contact met mij op.

1674668722149 - foto roy timmermans.jpeg
shutterstock_580548574 (1).jpg

Vakkundig laswerk op maat

Specialist op het gebied van RVS & aluminium

Hoe gaat Lasbedrijf Timmermans te werk?

U kunt een tekening opsturen of deze door ons laten maken. Hierna ontvangt u een offerte met een passend aanbod. Na goedkeuring, wordt het materiaal besteld. We brengen u op de hoogte als het project klaar is, maar u mag ook een deadline aangeven.

Werken op laptop

Aanvraag

U kunt vrijblijvend een aanvraag indienen via het contactformulier.

Twee Mannelijke handen schudden

Passend aanbod

Nadat u een aanvraag hebt gedaan, komen we met een passend aanbod. Dit kan altijd besproken worden via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Realisatie

Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag. We houden u op de hoogte van de progressie gedurende het project.

man-with-mask-welding-metal-atelier.jpg

Eindresultaat

Wanneer het project klaar is, heeft u de keuze om het op te halen of door ons te laten bezorgen.

Bierbrouwerij Machine

Onze kwaliteitsgarantie

Het is ons doel om u of uw bedrijf te ontzorgen met kwaliteitslaswerk.

We gaan voor u aan de slag om een mooi product te realiseren van hoge kwaliteit, waar u nog jaren lang plezier van heeft!

Deze producten worden met de grootste zorg geproduceerd en geleverd, geheel volgens uw wensen.

shutterstock_135187712_edited.jpg

Vertel ons vandaag nog over uw project!

Op zoek naar een ervaren lasser? Wij zijn uw lasspecialist in Nederland en België, gevestigd in Gilze, Noord- Brabant (regio Breda/Tilburg). Wij helpen u met het realiseren van uw project! Deel uw plannen met ons, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

bottom of page