top of page

Diensten

Hier leest u waarmee Lasbedrijf Timmermans u van dienst kan zijn. Wij hebben zeer gevarieerde mogelijkheden voor al uw lasopdrachten. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast komen wij graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek.

Maatwerk

Wij faciliteren al uw maatwerk, van enkelstuks tot grote series. Wat uw vraag ook is, wij realiseren uw project van staal, roestvast staal (rvs), cortenstaal en aluminium in alle soorten en maten. Neem vrijblijvend contact op en dan bespreken we een passende oplossing.

Machinebouw

Wij helpen u graag met het realiseren van machinebouw of apparatenbouw. Op basis van een 3D-tekening of schets realiseren we uw project(en). Denk hierbij aan transportsystemen, machine-onderdelen of machineframes. Daarnaast kunt u ook voor engineering bij ons terecht. We kunnen alles uit handen nemen. 

Leidingwerk

Wij realiseren ook leidingwerk, skids en dergelijke onderdelen op maat. U kunt een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen om de mogelijkheden door te nemen.

 

Reparaties & onderhoud

Van een lekbak of carter pan tot een scheur in een machineframe, wij kunnen het voor u repareren of onderhouden. We werken zowel op locatie als vanuit onze werkplaats.

Andere mogelijkheden

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Staat hier niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact op en dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bedrijfsonderdelen

  • Metaaltechniek

  • Constructie

  • Plaatwerk

  • Interieurdesign / interieurbouw

  • Leuningwerk / trapleuning

  • Bloembak

  • Balustrade

Waarom Lasbedrijf Timmermans?

01.

Maatwerk

02.

Gratis advies

03.

Snelle levering

04.

Eerlijke prijzen

shutterstock_135187712_edited.jpg

Vertel ons vandaag nog over uw project!

Op zoek naar een ervaren lasser? Wij zijn uw lasspecialist in Nederland en België, gevestigd in Gilze, Noord- Brabant (regio Breda/Tilburg). Wij helpen u met het realiseren van uw project! Deel uw plannen met ons, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

bottom of page